Liofilizowana borówka - 100% owocu
- Chrupiące, pyszne, lekkie i pożywne owoce
- Soczysty aromat i smak świeżej borówki
- Bez konserwantów i barwników
- Dzięki liofilizacji zachowana została większość składników odżywczych
LIOFILIZACJA to metoda suszenia, pozwalająca utrwalić produkty bez wpływu na ich właściwości. Charakteryzuje się wysokim zachowaniem smaku, aromatu i wartości odżywczych - wyższym niż w przypadku tradycyjnego suszenia.
SKŁADNIKI: Liofilizowana borówka. Do wyprodukowania 100g borówki liofilizowanej zużyto 0,6kg świeżej borówki
Wartość odżywcza w 100g:
- wartość energetyczna 1547 kj / 366 kcal
- tłuszcz 2,0g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,2g
- węglowodany 75g
- w tym cukry 62g
- błonnik 15g
- białko 4,6g
- sól 0,02g
Pakowane w zbiorczy kartonik po 10szt - 13 woreczków 15g
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.